FIRMAPOLITIK

“JERES LAGER. VORES PASSION”

Vi ved, at service er en nødvendighed for at optimere et lager, samt opnå økonomisk besparelse fremadrettet,- Så vi gør en forskel.

Da vi står inde for en høj standard og service, er vi altid parate til at tilrettelægge vores program efter kundens behov, så konceptet altid tilpasses til den enkelte kunde og opgave.

Kunden er i fokus!

Hvilke forventninger og ønsker har kunden?
Hvad kan vi som firma bidrage med?
Ved at have en åben dialog inden et tilbud afgives, klarlægges mange unødvendige misforståelser.
Vi kan komme med lige den løsning, som der efterspørges, samt bidrage med ekspertisen i udførelsen af den forventede opgave.
Vi mener at åben dialog omkring de problemstillinger og krav, der måtte stilles er nødvendig.
Vi påtager os ansvar for Jeres stillet problemstilling, – store som små opgaver og altid med kyndig vurdering af den konkrete sag.
Vi står gerne som tovholdere for at Jeres virksomhed er i trivsel, og lever op til de lovkrav/normer der stilles til de danske lagre.

– Og så servicerer vi altid med et seriøst smil, i hele Danmark.

Økonomi

DRI Group mener at økonomi er en væsentlig faktor, idet man ikke skal glemme betydningen af, at hvis der ofte skiftes leverandører, kan det koste en virksomhed mange penge og ærgelser.
“Derfor tilstræber jeg mig altid på at have en åben dialog, så mine kunder får den optimale service i form af et loyalt, langvarigt, og konstruktivt samarbejde sammen med mig, jeg er kundens garant for at leverer en opgave til deres fulde tilfredshed”.

“Citeret fra en af vores passionerede Reolinspektør Peter”

KOMPLET SIKKERHEDSEFTERSYN FRA KR. 1.425 ,-