HISTORIK

DRI stolt over 30 års erfaring

DRI er stolte over sine medarbejders mange års erfaring, når det gælder lagerets sikkerhed.
En af branchens mest erfarne reolinspektør Peter, er idag ansat hos DRI Group og betjener kunder rundt i hele Danmark.
Peter var den første på det danske marked der blev observant for de lovpligtige INSTA eftersyn. Han så dengang at der i Danmark var et reelt behov for gennemgang af reolsystemer, indenfor de gældende lovkrav/normer med AT.

Sikkerheden i vækst fra år 1999

Siden år 1999, hvor Peter gav hans første interview til Berlingske Business, er det gået markant hurtigt og der er blevet sat stor fokus på sikkerheden rundt i landets virksomheder.
Især indenfor de seneste 10 år får mange virksomheder dagligt screenet deres lager med reolkontrol af pallereoler og andre reolsystemer, for at imødese arbejdsmiljølovgivningens normer og paragraffer.

Med vores 30 års erfaring er vores kunder sikret den optimale service, når det gælder Jeres stillede krav omkring sikkerheden på lageret, –

Hvad enten vi taler om reolkontrol, montering eller endda ny investeringer til lageret, er vi garant for at kunne ekspedere Jer med den nødvendige rådgivning, således I som kunde får den bedste og mest effektive løsning skræddersyet til Jeres behov.

Konceptet hos DRI

Hos DRI bestræber vi os altid på at have fokus på det økonomiske aspekter i enhver investering, vi har erfaret at det ikke er umuligt at yde en god service, til rimelige priser.
Det ligger os dog meget på sinde at alle vores kunder er tilfredse når en opgave bliver leveret, og at enhver opgave bliver fuldført med stor erfaring, samt professionalisme.

Sikkerheden er idag hjertet i DRI’s markedsførende koncept, hvilket har bragt os bredt rundt omkring Danmarks lagre.
Det er derfor stadig med stor fornøjelse at vi servicere vores kunder landet over.

Grøn bæredygtighed

Hos DRI Group går vi ind for grøn bæredygtighed, så produktion og forbrug ikke belaster klimaet, og forurener vores natur og miljø.
DRI skaber fokus på at genanvende egne materiale, og derfor reparerer de skader der er, indenfor gældende normer og lovkrav, i stedet for at udskifte med nye materialer.
Et bæredygtigt samfund, er et samfund uden affald, en simpel cirkulær økonomi, hvor vi genbruger og genanvender materialer.
Vi tilbyder vores kunder grønne økonomiske besparelser, så vi SAMMEN kan skabe miljømæssig bærdygtighed!

KOMPLET SIKKERHEDSEFTERSYN FRA KR. 1.425 ,-

BESTIL HER